top of page

Mooie reactie op mijn verslag na alleen een intake - Vrouw 50-60 jaar

Hoi Sandra.


Je bent een bijzonder mens.

Je hebt zoveel duidelijk gemaakt, ook weer met deze mail.

Bijzonder om iemand tegen te komen die meer over mij weet dan ikzelf.

En je hebt het zo bij het rechte eind.

Ik voel nu al van alles op een plekkie zakken.

Ik ga met veel positieve gevoelens mijn brandjes blussen en ben er zeker van dat dit mij veel gaat brengen.

Ontzettend bedankt voor je wijze raad en daad.

Mocht ik ergens tegen aan lopen, ik weet je te vinden!


Liefs, anoniem

100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Annabel - leeftijd 25-30 jaar

Wanneer de emmer vol is … Vorig jaar 1 januari is een dag om nooit te vergeten. Ik lag in bed en hoorde een gek geluidje in mijn rechteroor. Een gekke piep wat me deed denken aan een fluitketel. Ik da

Anita - leeftijd 50-60 jaar

Al sinds jaar en dag ben ik gewend aan een brommend suisje in mijn rechteroor. Het zal wel een kwestie van gehoorschade zijn, dacht ik. En ach, hier is mee te leven. Tot zo'n 11 maanden geleden. Tijde

Arjan - leeftijd 50-60 jaar

Ik weet nog goed wanneer ik werd geconfronteerd met mijn “piep”: dat was na een lange autorit naar het buitenland. Toen ik op de plaats van bestemming was aangekomen, wilde ik gaan slapen maar dacht i

Commenti


bottom of page