top of page

Linda - leeftijd 30-40 jaar

Sinds een jaar had ik last van een soort geklop in mijn oor, wat telkens erger werd, de laatste maanden was het geluid eigenlijk non-stop aanwezig. Dit gaf mij veel onrust, met name in de nacht.

Een gehoortest gedaan waaruit bleek dat ik geen gehoorschade had en ik met dit geluid moest leren leven. Vrij wanhopig Sandra benaderd en na één behandeling werd het geluid erger, waarna het vervolgens na een paar dagen ineens weg was! Wat een opluchting en wat een rust. Ongelofelijk.

Van Sandra geleerd hoe houding, maar ook gedrag invloed kan hebben op tinnitus. Nu af en toe nog ups en downs, maar veel minder klachten. Ik weet weer hoe het is om volledig stilte te ervaren!

227 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Annabel - leeftijd 25-30 jaar

Wanneer de emmer vol is … Vorig jaar 1 januari is een dag om nooit te vergeten. Ik lag in bed en hoorde een gek geluidje in mijn rechteroor. Een gekke piep wat me deed denken aan een fluitketel. Ik da

Anita - leeftijd 50-60 jaar

Al sinds jaar en dag ben ik gewend aan een brommend suisje in mijn rechteroor. Het zal wel een kwestie van gehoorschade zijn, dacht ik. En ach, hier is mee te leven. Tot zo'n 11 maanden geleden. Tijde

bottom of page