top of page

Janna 2020 - leeftijd 60-70

Na een stressvolle periode kreeg ik ineens ‘herrie’ in mijn hoofd. Verschillende geluiden en toonhoogtes, gek werd ik ervan en ook heel angstig. Vooral ‘s nachts was het het ergst.

Ik kreeg zware rustgevende medicijnen die na een paar uur alweer waren uitgewerkt; ik was blij dat de nacht weer voorbij was want overdag had ik wel afleiding. Via de KNO arts werd ik doorverwezen naar het Audiologisch Centrum. Ik kreeg het advies om hoortoestellen te proberen omdat mijn gehoor rechts fors verminderd was en om een muziekkussen aan te schaffen om beter te kunnen slapen.

Na een paar maanden ging het wel ietsjes beter maar ik was toch heel erg blij dat ik bij Sandra terecht kon. In het begin van de behandeling had ik flink last van de nek door de stevige massage van Sandra en in de eerste dagen na de behandeling ook meer last van het geluid. Na een tijdje merkte ik dat het geluid duidelijk zachter geworden was, zo zacht dat het mij nu niet meer stoort. Het muziekkussen heb ik allang niet meer nodig en slapen gaat nu prima.

Toen ik voor het eerst bij Sandra kwam zei ze dat ik mezelf niet als slachtoffer moest zien, dat heeft me wel aan het denken gezet. Ik weet dat ik er nu wel degelijk invloed op kan hebben en dat Sandra en haar adviezen en behandeling mij zover hebben gebracht als waar ik nu ben. Ik heb het gevoel dat ik steeds meer grip op mijn leven krijg en steeds meer kan genieten van mijn leven.

Het geluid is er nog wel, maar zachter en overheerst niet meer.


Echte naam in de praktijk bekend.

292 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Annabel - leeftijd 25-30 jaar

Wanneer de emmer vol is … Vorig jaar 1 januari is een dag om nooit te vergeten. Ik lag in bed en hoorde een gek geluidje in mijn rechteroor. Een gekke piep wat me deed denken aan een fluitketel. Ik da

Anita - leeftijd 50-60 jaar

Al sinds jaar en dag ben ik gewend aan een brommend suisje in mijn rechteroor. Het zal wel een kwestie van gehoorschade zijn, dacht ik. En ach, hier is mee te leven. Tot zo'n 11 maanden geleden. Tijde

bottom of page